Top » Nyheder » Rising Sun Pictures Uddannelse: Joannah Anderson Interview

Rising Sun Pictures Uddannelse: Joannah Anderson Interview


AlertMe

At lære at være professionel.

Adelaide, South Australia- Rising Sun Pictures Uddannelse har tjent som den skridt, som mange unge kunstnere har brugt til at gøre springet fra klasseværelset til industrien. Joannah Anderson er en. Efter at have gennemført RSP / UniSA 12-ugen Graduate Certificate Program i Dynamic Effects and Lighting tidligere i år, har Joannah lige landet sit første job som Junior 3D Lighting Artist på Technicolors nyligt lancerede Mill Film Studio i Adelaide. Sale, Victoria native vil nu sætte de færdigheder, hun lærte i 3D visuelle effekter teknikker til praktisk brug på film projekter bestemt til biografer over hele kloden.

Joannah talte for nylig med RSP om hendes erfaring med RSP, hendes nye job og hendes fremtid.

RSP: Hvor har du først studeret visuelle effekter?

Joannah Anderson: På AIE (Academy of Interactive Entertainment) i Adelaide. Jeg var 18 og ønskede at lære om animation, men min hjemby Sale viste ikke noget. Som det skete, planlagde mine forældre et skridt til Adelaide, og AIE var lige blevet åbnet på det tidspunkt, så jeg flyttede med dem.

RSP: Hvad studerede du?

JA: 3D animation og visuelle effekter. Jeg startede i spilprogrammet, men blev til sidst overført til film og fik et avanceret diplom i skærm og medier.

RSP: Hvad førte dig til RSP?

JA: AIE havde et åbent hus og en af ​​højttalerne var fra Rising Sun Pictures. Jeg troede, at hvis jeg ikke blev tilbudt et job lige uden for skolen, ville jeg få mere erfaring med RSP.

RSP: Hvordan fandt du kurset?

JA: Det var virkelig opløftende. Du arbejder i et studiemiljø og lærer fra fagfolk, og du kan til enhver tid engagere dig. Jeg har en følelse af, hvordan en stor studio fungerer, hvordan folk interagerer. Kurset selv var et Graduate Certificate program i Dynamiske Effekter og Lys. Vi brugte hovedsagelig Houdini. Det var min første gang at bruge den software.

RSP: Var det svært for dig at komme op til fart?

JA: En lille smule. Nogle af mine klassekammerater havde erfaring med Houdini, så jeg havde nogle at indhente. Men de hjalp mig alle sammen. Konceptet var lidt anderledes end software, jeg tidligere havde brugt, men når jeg fik tillid, var det nemt.

RSP: Nydte du kurset?

JA: Åh ja, jeg elskede det! Det var forbløffende.

RSP: Har nogen af ​​dine instruktører haft en særlig indvirkning på dig?

JA: Ja. Greg og Sam, vores belysning instruktører, ændrede hele min mening til belysning. Da jeg var med på kurset, troede jeg, jeg aldrig ville være interesseret i belysning. Jeg ønskede at gå ind i VFX, men halvvejs igennem det vendte. Greg viste os stillbilleder fra Monsters, Inc. og påpegede belysningsdetaljerne, hvordan man kunne bruge belysning til at vælge bestemte farver. Han var meget lidenskabelig over det, og det gned på mig. Jeg lærte at du kan fortælle en historie med belysning eller lede publikums øje til et bestemt område af filmen. Han lærte os bogstaveligt os, hvordan vi kan tænde lyset til kunst.

RSP: Hvor meget ændrede dine evner i løbet af de 12 uger?

JA: De forbedrede sig meget, meget hurtigt. Da jeg søgte på RSP, troede jeg ikke, jeg ville blive accepteret. Da jeg var færdig med kurset, havde jeg et lysrør, som jeg elskede. Jeg sendte det til Technicolor overbevist om, at jeg havde mulighed for at lande et job. Jeg følte mig så meget bedre ved at have skubbet mig gennem kurset.

RSP: Bortset fra den tekniske uddannelse, hvad lærte du om at være professionel kunstner?

JA: Vi deltog i daglige livssessioner, hvor vi blev udsat for alle branchens fagfolk, der talte til os om deres arbejde. Vi havde også flere sessioner med rekrutterere, der gav os råd om ansøgning om job, hvordan vi gennemfører os under interviews, og hvad arbejdsgiverne ser efter i showreels. Det hjalp mig meget med min jobsamtale.

RSP: Fandt programmet dine forventninger?

JA: Det overskred dem. Først troede jeg, at det ville være alt for svært, at jeg ikke ville forstå noget. Men det viste sig ikke at være sandt. Alt du skal gøre er at dedikere dig selv og arbejde hårdt. Om tre måneder lærte Rising Sun Pictures mig hvordan man kunne være professionel.

RSP: Hvordan landede du dit job hos The Mill?

JA: Jeg har en fætter, der arbejder i branchen, og hun fortalte mig, at Technicolor kom til Adelaide. Jeg søgte et indfald. To uger senere ringede de mig ind til et interview. To uger efter blev jeg tilbudt et job.

RSP: Fantastisk. Tillykke!

JA: Tak skal du have. Det var god træning og god timing.

RSP: Hvad indebærer dit arbejde?

JA: Jeg træner i øjeblikket i belysningsafdelingen. Vi har endnu ikke startet produktionen. De bruger Katana. Så jeg lærer et helt nyt program igen. Men det er okay. Det ligner meget Houdini.

RSP: Til sidst arbejder du med underholdningsprojekter?

JA: Hovedfilmfilm. Jeg har ønsket at arbejde på film, da jeg var lille barn. Det er et chok, at jeg arbejder på film i mit første job.

RSP: Hvor håber du at gå herfra?

JA: Jeg vil gerne gå til Vancouver eller London. Jeg har drømme om en dag at åbne mit eget studie. Men det er efter at jeg gør en smule netværk og lærer folk at kende.

RSP: Hvilke råd har du til andre håbende kunstnere?

JA: Nyd processen. Vær ikke for svært på dig selv. Vi skal alle starte et sted. Det tager mange timer at blive professionel. Arbejd hårdt og sammensæt en stærk præsentation, der afspejler, hvem du er som person. Vær sikker på dit arbejde, og du kommer forbi. Hvis du havde fortalt mig sidste år, at jeg ville arbejde som lysende kunstner, ville jeg have grinket. Men her er jeg.

Om Rising Sun Pictures:

På Rising Sun Pictures (RSP) skaber vi inspirerende visuelle effekter for større studier over hele verden. At skabe fremragende billeder er kernen i vores eksistens. I hjertet af vores talentfulde team er der en bred viden og færdighedssæt, der muliggør en samarbejdskern, hvor vi kan arbejde sammen om at løse problemer og levere flotte visuelle løsninger til vores kunder. Vi har opnået nogle virkelig fantastiske visuelle effekter arbejde ved at levere innovative løsninger til teknisk udfordrende arbejde. Vi har kapacitet og talent puljen til at skalere til at passe til vores kunders behov.

Vores omfattende filmografi omfatter over 120-projekter, herunder Tomb Raider, Peter Rabbit, Thor: Ragnarok, Logan, X-Men: Apokalypse, Spil af Thrones Sæson 6, Legenden om Tarzan, Egyptens Guder, Pan, X-Men: Fremtidens Dage Tidligere, The Hunger Games franchise, Harry Potter-franchisen, Gravity, The Wolverine, Prometheus og The Great Gatsby.

rsp.com.au


AlertMe
8.4KAbonnenter
Abonnenter
Tilslutninger
Tilslut
Abonnenter
Abonnenter
Tilmeld
29.4KIndlæg
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!