Hjem » Nyheder » NUGEN tilbyder uovertruffen plug-ins til lydindlæg til musik- og tv-projekter

NUGEN tilbyder uovertruffen plug-ins til lydindlæg til musik- og tv-projekter


AlertMe

LOS ANGELES, NOVEMBER 7, 2019 - Som det øverste audio-redigeringssoftwaremærke til tv- og musikblandere og producenter over hele verden har NUGEN Audio opnået betydelig berygtelse i hele branchen. Da Mix Engineer Jorel Corpus modtog en kopi af virksomhedens Producentbundt ved en begivenhed omkring GRAMMY’erne, indså han snart, at det var det perfekte supplement til hans eksisterende arbejdsgang til hans udvalg af musik- og tv-projekter.

Corpus forklarer, at før han modtog softwaren, han havde hørt store ting om NUGEN, og efter at have brugt plug-ins indså han hurtigt den fulde bredde af løsningenes fordele. ”Mange branche venner og kolleger, som jeg stoler på, bruger NUGEN,” siger han. ”Jeg havde ønsket at bruge virksomhedens løsninger i et stykke tid, så da jeg modtog Producentbundtet, var det perfekt timing. Så snart jeg begyndte at bruge NUGEN, følte jeg mig mere sikker. Jeg bruger Visualizer-lydstik, når klienter sender mig filer for straks at analysere, om signalet er i mono eller stereo. Dette organiserer mine ressourcer og strømline min arbejdsgang bedre. Jeg bruger også Stereoizer og Stereoplacer værktøjet regelmæssigt. ”

Ud over de plug-ins, der findes i Producer-bundtet, har Corpus siden erhvervet NUGENs Loudness Toolkit med VisLM-lydstyrkenhed, hvilket hjælper ham med at forblive kompatibel, når han arbejder på en række tv- og video-on-demand-projekter. ”Jeg har fundet ud af, at ISL-stereobegrænseren fungerer godt med VisLM-lydstyrkenheden,” tilføjer han. ”ISL giver yderst gennemsigtig True Peak-begrænsning for alt stereo- og monoindhold. Tidligere ville jeg med konkurrerende produkter bekymre mig om at være kompatibel. Med NUGEN tænker du ikke engang på det. Ved hjælp af NUGEN-plug-ins giver jeg mig mulighed for at levere Netflix, Amazon Prime eller tv-leverancer, der har et hårdt hårdhedskrav meget let. ”

Siden integrering af NUGEN-software i sin arbejdsgang har Corpus fundet sig selv i at udskifte de plug-ins, han tidligere brugte. ”Selvom du har lignende værktøjer, der gør det samme job, tager du op til at bruge løsningen af ​​højere kvalitet,” siger han. ”Jeg betragter NUGEN-softwaren som et sidste lag i mine produktioner. Når jeg vil sikre mig, at det, jeg laver, er kompatibelt, bruger jeg NUGEN. ”

Ud over sine produkter er Corpus også meget tilfreds med den service og support, han modtager fra NUGEN Audio-teamet. ”NUGEN har et stort omdømme, og samspillet, jeg har med dem, hver gang jeg har brug for at nå ud, er vidunderligt,” fortsætter han. ”Det er meget betryggende at vide, at NUGEN virkelig hjælper folk som mig selv, der arbejder i denne skøre branche. Deres produkter gør processen med at udføre vores job lettere og giver os mindre til at tænke og bekymre os om. Det er fantastisk at vide, at vi har en fantastisk teamkammerat i vores hjørne. ”

Corpus er en Grammy- og Emmy-certificeret billboard #1 tildelt musikproducent, lydtekniker og musikalartist, der er kendt for sit arbejde i USA og Asien, der indeholder koncerter Brandy, Tyrese, Boyz II Men, JJ Lin, GEM og Disney. På tv-produktionssiden inkluderer hans kreditter Den Snowy Day på Amazon prime og Familiestil, et Asien-foodie-show udgivet under Justin Lin's YOMYOMF og Warner Bros. Stage 13 Platfrom ,; samt en række projekter til Windy-film, et kreativt produktionsbureau, der for nylig vandt en AdWeek ARC Award. Han arbejder også med Indie Pop Films, et full-service live-action og stop-motion animationsproduktionshus, hvis arbejde har vundet priser på og blev valgt til internationale filmfestivaler.

Oplysninger om NUGEN Producer-bundtet sammen med NUGEN Audio's komplette produktfamilie er tilgængelige på www.nugenaudio.com. For alle andre henvendelser, send venligst en e-mail [Email protected].

Om NUGEN Audio

NUGEN Audio er en producent af innovative og intuitive professionelle lydværktøjer, der giver fjernsyns- og efterproduktionsindustriens mest avancerede løsninger til surround-opmixing og end-to-end-lydstyring, måling og korrektion fra indholdsopkøb til afspilning. Som et led i produktionen af ​​NUGEN Audio designteamet i virkeligheden gør virksomhedens produkter det nemmere at levere højkvalitativ lydkvalitet, samtidig med at du sparer tid, reducerer omkostningerne og bevarer kreativ processen. NUGEN Audio's værktøjer til lydanalyse, lydmåling, blanding / mastering og sporing bruges af verdens førende navne i udsendelse, efterproduktion og musikproduktion. For mere information, besøg www.nugenaudio.com.

Alle varemærker, der vises heri, tilhører deres respektive ejere.

Følg NUGEN Audio:
www.facebook.com/nugenaudio
twitter.com/NUGENAudio


AlertMe