Forside » Nyheder » Lydindsigt med Sara Glaser, CAS

Lydindsigt med Sara Glaser, CAS


AlertMe

Selvom antallet bestemt er på vej opad, er det stadig sjældent at finde "kvinder i lyd", især en så fremtrædende som Sara Glaser, CAS. Efter at have fået sin begyndelse i branchen på college som indspilningsingeniør for næsten 20 år siden, kan Glasers store succeser findes i hendes arbejde som produktionslydmikser til spillefilm og episodisk tv. Nogle af hendes seneste kreditter inkluderer Westworld, Greys Hvide Verden, Feud: Bette og Joan og Netflix-spillefilmen, Verdens rand.

Hun deler mere om sin lydkarriere, og hvordan det er at være kvinde i branchen i den seneste DPA “Sound Insight” Q&A nedenfor.

 

Spørgsmål: Hvordan kom du ind i lydmiksforretningen?

A: Selvom jeg voksede op i Los Angeles, Jeg blev ikke opdrættet i underholdning som mange af mine kolleger. Jeg opdagede musikoptagelse, da jeg gik på college. Det var de tidlige dage af internettet, og jeg endte på nogle opslagstavler til studie- og liveoptagelsessituationer, og jeg blev straks tilsluttet. Jeg sad der i timevis og opsugede historierne om disse fyre, der var konstrueret i alle disse optagestudier i 70'erne, og jeg kan bare huske, at jeg tænkte, hvor fantastisk det må have været.

Til sidst gav en af ​​mine venner mig et katalog til UCLA, hvor jeg fortsatte med at tjene certifikater inden for Recording Engineering, Songwriting og Music Business. Jeg deltog i min første optagelsespraksis i Oceanway Studios, og når jeg rørte ved en fader, blev jeg straks forelsket. En måned senere fik jeg mit første job i et optagestudio - og det er ikke så let, som det lyder, fordi kvinder i 1998 ikke blev ansat til at være ingeniører.

Mens jeg var på min jobjagt, sagde en kollega mig at sende mit CV til Bill Dooley - jeg blev indkaldt til et interview og begyndte min rejse i optagelsesverdenen. Fra første dag behandlede han mig som ingeniør - han uddannede mig og lærte mig, hvordan jeg foretager fejlfinding. Jeg bruger stadig de teknikker, som Bill lærte mig, hver dag.

Derefter sprang jeg rundt til et par andre optagestudier. Derefter kom Pro Tools ud og ændrede branchen fuldstændigt. Mange studier lukkede, og der var færre ledige job. Så på det tidspunkt besluttede jeg at få mine fødder våde i postproduktionsverdenen. Jeg startede som en restaureringslydredaktør, inden jeg i sidste ende skiftede til produktionslyd i slutningen af ​​2003; og jeg har været her lige siden. Det er en skør vej, men det har været fantastisk, og der har været mange gode mennesker, jeg har arbejdet med gennem årene. Jeg ved ikke, hvad jeg ellers ville gøre - for mig er intet så interessant og spændende som at arbejde i lyd.

 

Spørgsmål: Hvilke udfordringer følger med at være en kvinde i lyd?

Svar: Som kvinde i en overvejende mandlig industri har jeg været nødt til at overvinde forhindringer, som mange af mine kolleger ikke har. Dengang da jeg var på UCLA og ansøgte om optagestudiejob i LA for første gang, ville mine jævnaldrende fortælle mig, at jeg ikke skulle gider med bestemte studier, da de kun hyrede kvinder som receptionister. I årenes løb har jeg lært at vokse en tyk hud samt holde et åbent sind. Når det er sagt, er det fantastisk at se grupper dukker op i branchen, der fremmer mangfoldighed blandt vores jævnaldrende.

 

Spørgsmål: Hvilket råd ville du give til andre kvinder, der er interesseret i en karriere inden for lyd?

A: Der er mange store personligheder i denne branche, og du kan aldrig nogensinde tage noget personligt. Vær god for mennesker, for det er det, de vil bemærke, men husk altid, at det først handler om jobbet. Den person, der er indstillet til PA i dag, kan være på produktionskontoret og ansætte dig i morgen, så du vil have dem til at vide, at du arbejder hårdt og er en holdspiller. Gør altid dit bedste, folk vil huske, når du lægger en indsats på.

Lydbranchen er et meget stramt samfund; vi elsker at mentor hinanden. Jeg har venner overalt i LA, og vi er altid på udkig efter hinanden, uanset om det er at sprænge en idé eller dele nye teknikker. Så vær aldrig bange for at række ud og stille spørgsmål. Også, især for kvinder, skal du respektere dem, der er kommet før dig og har kæmpet kampen, så du kan være her.

Til sidst skal du huske, at du er en permanent studerende, når du er i lydbranchen. I det øjeblik du har den holdning, at du er ude af skolen, er du færdig med at vokse som professionel. Som lydmikser, især når teknologien fortsætter med at udvikle sig, udvikler vi konstant og kommer med nye tilgange til, hvordan man gør ting. Det er her, at have et åbent sind vil tjene dig godt.

 

Sp .: Kan du fortælle os om din første oplevelse med DPA-mikrofoner?

A: Fra første gang jeg fik mine hænder på DPA-mikrofoner i 2013, blev jeg tilsluttet. Jeg kan huske, at jeg kom videre til et sæt, hvor jeg ville blomstre. Uden at kigge nærmere på mikrofonerne begyndte jeg min lydcheck, og jeg bemærkede straks forskellen. Jeg kunne ikke tro, hvor klar og naturlig lydkvaliteten var - så fuld og så smuk. Da det viste sig, brugte jeg DPA's 4017 Shotgun Mic. Fra det øjeblik vidste jeg, at det ville være min valg af løsning på bommer - lydkvaliteten kan simpelthen ikke slå. Mens jeg arbejdede på dette show, havde jeg også muligheden for at få mine hænder på mærket 4061/71 Miniature Omnidirectional-musik. De lød så fyldige og så naturlige. Det var virkelig smukt - og det var da jeg blev forelsket i DPA-mikrofoner. Derfra begyndte jeg at dele min kærlighed til mærket med andre lydmixere, og en flok af mine kolleger sprang på DPA-vognen. Jeg er konstant begejstret om mine DPA'er.

 

Spørgsmål: Hvilke DPA-mikrofoner bruger du, og hvad er nogle af de fremtrædende funktioner eller funktioner, der har været nyttige?

A: I løbet af de sidste syv år har jeg erhvervet et arsenal af DPA-løsninger. Dette inkluderer 4017 Shotgun, 4061/71 Miniature Omnidirectional og 4098 Supercardioid mikrofoner. Jeg henvender mig til disse til alle mine lydoptagelsesbehov i tv- og filmapplikationer. Når jeg bruger DPAs plantemusik, ved jeg, at jeg bare kan tilslutte dem og skjule dem, og de vil altid fange krystalklar lyd, mens de ikke er synlige på kameraet. Nogle gange lyder små mikrofoner ikke så naturligt på grund af den reducerede membranstørrelse, men på en eller anden måde fandt genierne hos DPA ud af, hvordan man kunne få dette til at fungere. Desuden er mini-lavalierne 4061 og 4071 simpelthen forbløffende - de små mikrofoner pakker et stort stempel!

DPA-mikrofoners byggekvalitet kombineret med sin soniske palet giver mig den perfekte mikrofonløsning til alle mine optagelsesbehov. Som maling til en kunstner er mikrofoner alt for en lydmikser, og jeg har brug for løsninger, som jeg kan stole på. Jeg arbejder ofte under barske forhold - dem, hvor du ikke ønsker at introducere dine mikrofoner. Med DPA ved jeg, at mikrofonerne vil overleve uanset hvilket miljø jeg arbejder i; og de lyder godt hele tiden.

Derudover optages film på hundrede forskellige måder - optagelser, indstillinger, placeringer - og derefter går al denne lyd til postproduktion, der skal blandes sammen. Med DPA kan jeg gøre postteamets job lettere, fordi mine mikrofoner matcher lydmæssigt. På denne måde, når de skifter mellem lavsporene og bomsporene, springer det ikke ud mod dig; det lyder sømløst. Den lydiske konsistens mellem DPAs mikrofoner er meget imponerende - du kan ikke høre en forskel fra en mikrofon til den næste. Det er meget værdifuldt for mig, da jeg typisk arbejder med flere mikrofoner ad gangen. Personligt synes jeg altid, at DPA er en glæde at blande. At arbejde med mærket sætter altid et smil på mit ansigt.

 

Spørgsmål: Som en fan af DPA-mikrofoner, hvordan forbedrer brandets løsninger din samlede arbejdsgang, når de er på stedet?

A: Direktører vil komme med en idé om, hvordan de vil gøre noget - som lydmixer skal du få det til at fungere. For at opnå dette har jeg brug for mikrofoner, der lyder godt, ikke hæmmer skuespilleren og ikke er synlige på kameraet. Jeg fandt alt dette med DPA-mikrofoner. Jeg har kun haft vidunderlige oplevelser med mærket, og med hver DPA-mikrofon, som jeg har formået at få mine hænder på, slår de det bare ud af parken hver gang. Intet er kommet tæt på DPA i min verden. Jeg er i stand til at få alt, hvad jeg har brug for, og jeg får et fuldspektret svar med den mest naturlige lyd. Jeg ser frem til fortsat at stole på DPAs løsninger på fremtidige projekter.


AlertMe