Hjem » Nyheder » Komponist Youki Yamamoto føles barnlig glæde i sine nye PMC-skærme

Komponist Youki Yamamoto føles barnlig glæde i sine nye PMC-skærme


AlertMe

Uanset hvor gammel du er, er det altid dejligt, når noget begejstrer dig nok til at føle dig som et barn igen - og det, siger Youki Yamamoto, er nøjagtigt, hvordan han følte, første gang han hørte PMC-skærme i sit eget studie.

I næsten to årtier har den berømte musiker og komponist og orkestrator haft en lang periode (15 år) ophold i Pinewood Studios, hvor han skaber sin egen musik såvel som andre kompositioner til film og computerspil. Han er ligeledes hjemme i Katara Studios, Doha, og det var her han først havde idéen om at investere i et par PMC-skærme til sin egen facilitet.

”Jeg brugte PMC-skærme for 20 år siden i Metropolis, og jeg syntes, de var fantastiske, selvom jeg ikke vidste, hvad de var,” forklarer han. ”For nylig, da jeg begyndte at arbejde på Katara, indså jeg, hvor meget jeg kunne lide at blande på deres store BB5-surroundsystem, så jeg begyndte at lede efter noget mindre til mit eget værelse.”

Oprindeligt prøvede Yamamoto PMC IB2 XBD-A-skærme med klasse D-forstærkning, men valgte til sidst et passivt MB2-system med en separat klasse A Bryston-forstærker. ”Det er et spørgsmål om personlig smag,” forklarer han. ”IB2-systemet var stort og sandsynligvis” grønt ”, fordi det bruger mindre elektricitet, og det var perfekt, da jeg indspillede vokal, men jeg tænkte simpelthen, at jeg måske foretrækkede lyden af ​​den passive MB2 med volt driver-system i mit værelse, fordi det var mere behageligt omkring 200 - 2,500 Hz-området, og især til orkesterarbejde. Jeg troede, at dette kunne være den mest alsidige højttaler til enhver form for musik. Jeg får al den dejlige klarhed og detaljer, som PMC leverer, men bliver ikke træt af at lytte hele dagen, og lyden er så smuk, at jeg har svært ved at forlade studiet - jeg vil bare være derinde og fortsætte med at arbejde. Det er næsten som at være sammen med din første kæreste nogensinde! ”

Yamamotos studie ligger i et konverteret teater i Pinewood og er udstyret med en vintage Neve 5315-konsol, Logic Pro, Pro Tools og Prism Sound ADA-8XR-konvertering. I årenes løb har han arbejdet med adskillige scoringer og en orkestrator og programmerer til film som Never Let Me Go, Belle, One Day Paddington 2 og tyrkisk film Meryem, som han vandt Antalya Golden Orange Film Festival Award for bedste musik. Han arbejder i øjeblikket med musik til forskellige computerspil inklusive Final Fantasy-serien.

”Før jeg købte mine PMC-skærme, ledte jeg efter noget, der kunne motivere mig til at arbejde på min egen musik igen, såvel som de projekter, jeg gør for mine klienter,” siger han. ”I den henseende har de været en enorm succes, for så snart jeg hørte dem, vidste jeg, at jeg havde fundet det, jeg ledte efter, eller hvad jeg ikke skulle gøre. Min eneste bekymring nu er, hvad skal jeg gøre, hvis jeg befinder mig i et miljø uden PMC! ”

-Ender-

Om PMC
PMC er en britisk-baseret, verdensledende producent af højttalersystemer, de valgte værktøjer i alle ultrakritiske professionelle overvågningsapplikationer, og også til den kræsne audiofile derhjemme, hvor de giver et gennemsigtigt vindue ind i optagelsens kunstneres oprindelige hensigter. PMC-produkter bruger de bedste tilgængelige materialer og konstruktionsprincipper, herunder firmaets proprietære Advanced Transmission Line (ATL ™) basbelastningsteknologi, avanceret forstærkning og avancerede DSP-teknikker til at skabe højttalere, der præsenterer lyd og musik præcis som det var, da de først blev oprettet , Med den højest mulige opløsning og uden farvning eller forvrængning. For mere information om vores kunder og produkter, se www.pmc-speakers.com.


AlertMe